duminică, 18 decembrie 2011

Goana dupa cadouri

In ultimele zile parca a innebunit lumea cu totul, magazinele gem de oameni care cumpara tot felul de lucruri pentru Craciun, incepand de la mancare, bautura, dulciuri si terminand cu obligatoriile cadouri pentru cei dragi. Cumva nu prea vad sau simt spiritul Craciunului in aceasta goana nebuna dupa mancare in exces si cadouri cel mai adesea scumpe. Vorba unei prietene cadourile de Craciun n-ar trebui sa devina o povara pentru nimeni, asadar oare de ce nu ne putem limita la un cadou simbolic care sa insemne ceva pentru persoana caruia ii este destinat. 

In ceea ce ma priveste as fi la fel de fericita daca as primi si solutie de facut baloane sau un glob frumos pictat de pus in brad, atata timp cat e dat din tot sufletul asta este tot ce conteaza. Important este ca cineva s-a gandit la mine si si-a facut timp sa se duca si sa-mi cumpere ceva cat de mic. 

2 comentarii:

  1. cat ma bucur ca nu fac parte din categoria acelor persoane care dau navala in magazine in preajma sarbatorilor sau care se plimba duminica in Mall sau Carrefour!!! Pentru mine, a merge in aceste locuri inseamna a cumpara strict ceea ce in trebuie, conform unei liste, si a pleca mai repede acasa! Ceea ce ma bucura si mai multe este faptul ca si sotul meu e la fel ca mine :))) Ne-am gasit. Ne amuzam pe seama disperatilor care ingroasa cozile la magazine si ocupa locurile de parcare! Maine dimineata, cand e lumea la serviciu, ne vom duce tip-til sa ne cumparam cateva chestii necesare pentru a avea "cele cuvenite pe masa de Craciun". Nu vreau sa mai vad nebunia din magazine, de parca se anunta foametea si razboiul si toti au nevoie de provizii. Cred ca mai frumoase erau sarbatorile inainte, fara a avea atatea supermarketuri la dispozitie...Ma trimitea mama cu lista la magazinele din cartier si in piata si parca era mai frumos! imi placea asta ca imi ramanea mie restul :))

    RăspundețiȘtergere
  2. o tipa la mall: "iubi, mergem la bacau, in ianuarie? urmeaza sa fie reduceri" :)))

    RăspundețiȘtergere